неділю, 20 жовтня 2013 р.

Увага конкурс!

На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» та Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України проводять Десятий Всеукраїнський конкурс «Вчитель-Новатор». Метою конкурсу є підтримка педагогів, які запроваджують сучасні інформаційно-комунікаційні технології в навчальну діяльність.

Інформуємо, що до участі в конкурсі в конкурсі запрошуються педагогічні працівники закладів освіти незалежно від форми власності. Конкурс запрошує педагогів поділитися своїм досвідом у впровадженні інформаційно-комунікаційних технологій для навчання чи виховання учнів. Учасник може презентувати свій зразок використання ІКТ для навчально-методичного забезпечення, навчального контенту, онлайнового освітнього ресурсу, навчального, виховного чи позашкільного проекту тощо. Конкурсні роботи приймаються  до 31 грудня 2013 року.
Детальніше із Положенням про конкурс, умовами участі в ньому та інформацією про призовий фонд можна ознайомитися на сторінці тематичної дискусії «Десятий Всеукраїнський конкурс «Вчитель-Новатор» в освітній мережі Майкрософт «Партнерство в навчанні» http://www.microsoft.com/ukraine/vchytel-novator/ (потрібна безкоштовна реєстрація).
За потреби в додатковому роз'яснені можна звернутись до координатора цього конкурсу та програми «Школи-новатори», Артура Кочаряна: a.kocharyan@shkola.org.ua
   

Немає коментарів:

Дописати коментар