середу, 29 січня 2014 р.

Семінар з англійської мови

19 грудня 2013 року на базі Енергодарського навчально-виховного комплексу №1 пройшов міський семінар-практикум вчителів англійської мови на тему «Реалізація принципу наступності в початковій та основній школі у викладанні англійської мови в умовах уведення нових Державних стандартів». 

  В ході теоретичної частини семінара вчитель англ. мови Гура С.В. ознайомила учасників з психологічними особливостями молодших школярів та п’ятикласників, а Кузьміна Н.В. на основі поданого матеріалу надала рекомендації щодо підвищення мотивації до іноземної мови у початковій школі. Далі були розглянуті методи і підходи до викладання англійської мови у 2 класі. 

   Для того щоб показати, як розглянуті методи та принципи роботи з учнями реалізуються на практиці, Гура С.В. та вчитель географії Іткін С.О. підготували для учнів 5 класу інтегрований відкритий виховний захід з англійської мови та природознавства на тему «My last school trip». На уроці було використано велику кількості наочності та ІКТ,  що сприяє розвитку критичного розвитку учнів, підвищує їх інтерес до предмету та сприяє розвитку творчої особистості. Особливо хочеться відмітити теплу та доброзичливу атмосферу, яка панувала від самого початку і до кінця уроку та творчу особистість вчителів-організаторів. 
    Закінчився семінар виступом голови МО вчителів  англійської мови Вовк О.В., яка проаналізувала результати ЗНО учнів 11 класів 2012-2013 навчального року, та надала рекомендації щодо підготовки учнів до складання ЗНО та Всеукраїнських конкурсів з англійської мови.


Дякуємо організаторам за чудово проведений семінар!

Немає коментарів:

Дописати коментар