вівторок, 12 березня 2013 р.

Успіх - результат того, що задумано з любо'ю



«Успіх не залежить від того, визнають його інші, чи не визнають. Він є  результатом того, що ви задумали з любов’ю» - говорить Пауло Коельйо. Всю свою любов вкладала в роботу театрального гуртка «Сапфір» вчитель німецької мови Світлана Вікторівна Карева. І ось прийшла пора збирати врожай, адже вона з гордістю може сказати: «Мені вдалося!» Вона домоглася, щоб її працю оцінили високо, бо вона працювала не тільки для того, щоб заробляти на життя буденне, але й щоб продемонструвати свою любов до інших, адже вона віддавала усе найкраще з того, що в неї було.

Сьогодні театральна постановка «Сказка о Марьюшке-красавице, Иванушке-рыбачке и…Золотой рыбке» була визнана кращою у номінації «Театральне мистецтво» і гурток «Сапфір» був запрошений на фестиваль-конкурс огляду дитячої та юнацької творчості «Таланти твої, Запорізький краю!», який відбудеться в жовтні 2013 року в місті Запоріжжі.
Так приємно, що вчителі нашого шкільного методичного об’єднання досягають успіху не тільки в сфері іноземних мов, а й в тому, що приносить задоволення для їх душі.
Найщиріші вітання для Світлани Вікторівни та вихованців театрального гуртка «Сапфір» від членів ШМО вчителів іноземних мов. Так тримати!

1 коментар: